DIY * Lådan med det man inte själv tänker på

Bröllop |


Lådan som ska finnas vid toaletterna. Olyckan kan vara framme på många vis, kanske går klänningen sönder, skorna är nya och skoskavet är framme. Kanske får någon av gästerna huvudvärk eller börjar frisyren ge vika?

Vi fick tipset redan på vårat första möte på Margretetorp att ha en sån här låda då dom berättade att det uppskattats otroligt på andra bröllop. Senare läste jag även detta i vår planeringsbok!

Jag ville göra det personligt och jag vill att det ska matcha vårat tema.

Jag letade upp en trälåda vi hade hemma, hur kul är det inte att kunna använda sig av någon man har!? Man behöver inte köpa allt nytt. Vi hade mörk betsolja hemma i garaget och jag köpte sedan spetsband och spetsband med två olika färger av blått.

Steg ett var att leta upp en bit papp för att skydda bordet, sen hittade jag en sliten handduk som jag använde för att måla lådan med oljan.

Efter ett dygn när lådan var helt torr kunde jag limma på spetsen. Jag vill ju absolut inte riskera att spetsen skulle bli missfärgad eller få fläckar av oljan.

Det fanns otroligt mycket olika sorters spets att välja på men jag hittade denna som jag fastande för och med överlappning fick jag precis den bredden på spetsen jag ville ha! Sen avslutade jag med mina blåa band.

Lådan har vi nu fyllt med:

 • Hårspray
 • Hårnålar
 • Nål & tråd
 • Sax
 • Säkerhetsnålar
 • Tops
 • Tuggummi
 • Skoskavs plåster & vanligt plåster
 • Nagelfil
 • Tamponger & bindor
 • Ipren
 • Resorb

 

2 svar på “DIY * Lådan med det man inte själv tänker på

 1. Linda säger:

  Men gud så bra!👏🏻 Vilken kul grej. Jag behöver ju inte ha nån handväska med att hålla reda på😂🥰

  Svara
  1. Madeleine Svensson säger:

   Tack 🥰 Här finns allt på plats 🙂 Nu börjar det närma sig med stora steg!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *