Klänningen är inlämnad!

Bröllop, Brud |


Igår va det tid att lämna in klänningen till Proms and Weddings för att få den perfekt inför bröllopet, imorgon är det 6 veckor kvar!

Jag måste erkänna att jag har varit väldigt nervös dom senaste veckorna då jag provade klänningen hemma och den inte alls satt så bra som när jag hämtade ut den. Jag hämtade dock ut klänningen redan i slutet på Juli och kroppen har förändrats mycket på dessa 10 månaderna. Men när jag hade fått på mig klänningen och hon började nåla och fixa så känns allt så himla bra igen. Klänningen kommer att bli så perfekt och jag längtar tills jag kan visa den på bröllopsdagen!

Nu ska jag vänta ca 3 veckor innan jag ska in och prova den igen och då finns det fortfarande möjlighet till sista ändringar innan bröllopet. Jag tycker det är så skönt att veta att jag kommer prova klänningen där några veckor innan och detta gör att jag känner mig lugn med klänningen! Klänningen är en så stor och viktig del för mig och därför har det alltid varit viktigt med hur det känts i  butiken med bemötandet och allt runt om. Jag är så nöjd, så ska ni prova er klänning i Malmö så rekommenderar jag er att boka in ett besök här!

Jag passade på att ta några bilder när jag va där igår efter som jag inte vill dela med mig av min klänning ännu. Detta är ett himmelrike av vackra klänningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *