Kostymen

Bröllop |


En tidig lördagsmorgon ringer väckarklockan 06:00. Det är tid att gå ut med hunden och plocka fram frukosten. Vi ska hämta upp Thomas pappa på vägen till Ljungby!

Nu var det äntligen tid att hitta Thomas kostym, han hade bokat in en tid på Dreamwear Bridal House. Vi hade blivit rekommenderade detta stället av mammas ena arbetskollega som själv varit här med sin man inför deras stora dag. Dom har en stor herravdelning och en avdelning för oss brudar!

Thomas provade olika modeller och märken och fastande för en kostym från Roberto Vicentti. Där fanns många alternativ både färgmässigt och med olika mönster. När kostym och skjorta var vald så va det tid att välja skor, skärp och manschettknappar!

Vi avslutade med att skåla för att han nu hade hittat hans stil inför bröllopet och han kommer vara den snyggaste på hela bröllopet, dock är han ju alltid det i mina ögon!

Detta var en härlig och speciell upplevelse att få göra en sån här lyxig provning även för honom, det är inte bara för oss brudar denna lyxen finns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *