Bordsplaceringen

Bröllop, Planering |


Alla OSA är inne och alla våra gäster har tackat ja till vår stora dag!

Vart börjar man?

Honnörsbordet va det som blev klart först, vi sitter med våra föräldrar som tradition.  Denna middagen är ju trots allt vår första middag som en stor familj och då ska vi inte vara grupperade som två. Vi började sedan med att sortera in i grupper, var ville vi placera syskon, tärnor och marskalkar och var sätter man bäst Toastmastern?

Även gäster som har barnvagn med sig får man inte glömma, här ska det vara smidigt och därför sätter vi ingen av dessa gästerna mitt i rummet då både personal och gäster ska kunna röra sig smidigt. Bortsätt från bebisar som behöver sin mamma så är vårat bröllop barn fritt vilket vi känner är helt rätt beslut för oss.

Sen ska man hitta vilka som passar bra ihop, vi gick både på intressen men även hur man känner oss som brudpar. Vi tycker att det är viktigt att mixa lite bland vännerna och familjen. Vår bordsplacering satte vi på ynka 60 minuter. Vi var helt överens och vi känner att denna bordsplaceringen kommer bli toppen!

Vi valde runda bord då vi känner att det blir lättare för alla att prata med varandra och man får en trevlig gemenskap runt bordet.

Jag vill passa på att tipsa om bubblet vi hade denna kvällen. Fantastiskt gott, och jag är en person som älskar bubbel så detta lär bli ett bubbel vi har hemma framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *