Bröllopsvalsen

Bröllop, Om oss, Planering |


1 2 3, 1 2 3, 1 2 3…

Jag är van vid att dansa med räkning till 8 och inte till 3. Dansen har varit en stor del av mitt liv sedan jag var liten, älskade det från första stund. Mängder med timmar och år spenderades även i träningshallen med drillningen där tävlingarna tog mig långt. När det var tid att välja gymnasiet var valet enkelt och det blev tre år med inriktning dans på Nicolaiskolan i Helsingborg, efter det danslärare i jazz och show.

Men det här med vals och pardans är nytt för mig. Nu ska jag ju förhålla mig till en person till och inte bara tänka på mina steg, vi ska ju vara synkade.

För mig var det en självklarhet att gå på danslektioner tillsamman och få en koreograferad dans till bröllopet. Här tror jag faktiskt inte jag gav Thomas så mycket till val, tur att han älskar mig så mycket så han bara sa ja till det! Jag vände mig till Ann Wilson som har Ann Wilson Dance & fitness academy i Helsingborg. Här har vi fått en fantastisk lärare som heter Amila, hon kan verkligen det här med dans och pardans. Vi har nu haft två av våra fyra lektioner med henne och vi har lärt oss så mycket, det är ren glädje att gå på dessa lektionerna och vi går alltid där ifrån med ett stort leende.

Vi tränar mycket hemma i vardagsrummet, så vi ska vara redo inför nästa lektion. En varm rekommendation till er andra brudpar, boka in lektioner! Det är både roligt och lärorikt, man får ett fantastiskt samspel ihop och många härliga skratt. Bokstavligen har vi trampat varandra på tårna många gånger eller tagit fel steg men så roligt vi har och det är ju viktigt att ha många roliga stunder i all planering inför den stora dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *