Livets Möhippa!

Bröllop, Brud |


🤍Möhippan🤍23/4 – Lördag morgon och det knackar på dörren, där står Nellie & Åsa två av mina tärnor. Jag får en cider och 10 minuter på mig att packa väskan. Med rosa tyllkjol, diadem med texten Bride o slöja, ett ordensband med Bride to be. Jag fick en ögonbindel på mig och blev satt i bilen.. Vi åkte vidare hem till min tredje tärna Rebecka.

När vi kommer fram möts jag av ett fantastiskt gäng tjejer! Dagen bjuder på en härlig bubbelfrukost, massor med lekar under hela dagen, lunch i solen, paddel, bubbel och ost provning på Ostbutiken och så mycket mer!

Bubbel, drinkar, vin, cider, shots massor med god mat, tilltugg och snacks. Allt gott man kan tänka sig serverades denna fantastiska dagen.

Jag kan berätta hur mycket som helst om detta fantastiska dygn som verkligen speglade mig. Alla dessa fantastiska tjejer som var med och firade mig och gjorde dagen helt magisk! Ni gav mig livets möhippa!

Jag är så obeskrivligt tacksam och otroligt lyckligt lottad att ha dessa fantastiska tjejer i mitt liv! Detta var en dag jag alltid kommer minnas med lycka och kärlek 🤍💍🥂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *