Bröllopsdagen 21 Maj 2022 – Vigsel

Bröllop, Bröllopsdagen |


Vår vigsel var i Össjö kyrka kl 14:30

Vi hade några veckor innan bröllopsdagen träffat våran präst i kyrka för att gå igenom vigselceremonin, samma dag träffade vi även vaktmästaren och pratade om utsmyckningen i kyrkan. Torsdagen veckan innan bröllopet hade vi med oss vårat brudfölje till kyrkan för att då gå igenom allt med hur vigseln var upplagd och då var även kantorn på plats så vi fick lyssna på alla låtarna.

Vi måste hylla våran solist Malin!

Malins sång gjorde ingen oberörd i kyrkan, hennes röst är så otroligt vacker och går rakt in i själen. Önskar ni också att ha en solist som gör eran vigsel så underbar och minnesvärd som våran blev så hittar ni henne här!

Även nu när vi kollar på våran film i efterhand så kommer samma känsla igenom hela kroppen som vi hade där och då! Vi valde att gå in i kyrkan tillsammans och ha våran first look innan och det va helt rätt beslut för oss. Vi fick den magiska stunden tillsammans innan vigseln och fick då stå där utanför kyrkan pirriga och förväntansfulla tillsammans innan vi skulle gå in igenom dom portarna och bli man och fru!

Bilderna är tagna av våran fotograf: John Magnusson

2 svar på “Bröllopsdagen 21 Maj 2022 – Vigsel

 1. Felicia Andersson säger:

  Så fint. Hur lång tid tog det i kyrkan för er? Från 14:30 tills att ni var klara. 🙂

  Svara
  1. Madeleine Svensson säger:

   Tack 🙂 Vår vigsel var ca 35 minuter.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *