Bröllopsdagen 21 Maj 2022 – Transporten – John Deere

Bröllop, Bröllopsdagen |


Vigseln var klar och nu är vi äntligen man och fru!

Thomas sa direkt när vi började planera vårat bröllop att han ville ordna med transporten mellan kyrkan och Margretetorp. Och jag tänkte varför inte, dock viste jag inte riktigt vad han hade i tankarna och han visste inte heller hur min klänning skulle se ut men allt löser sig var våran inställning.

Tiden gick och vi va på besök hos en av Thomas gamla arbetsgivare, här kollade vi på deras stora traktorer och allt vad dom nu hade då dom har en stor gård utanför Ängelholm. När vi kom hem sa Thomas att den där John Deere bandaren hade varit en dröm att köra från vigseln. Sagt och gjort så frågade han om möjligheten fans och då Thomas hade jobbat för dom så skulle vi få låna den.

Detta va en av sakerna vi har valt att hålla hemligt för alla inklusive brudfölje och familj, detta skulle bli en rolig överraskning. Dock började mina tankar att snurra… jag hade ju en tajt klänning med släp och den där traktorn är inte så liten. När Thomas var på svensexa så tog jag på mig klänningen och försökte klura ut hur jag skulle komma upp i den med min klänning men med hjälp av mina tärnor så löste det sig!

Bilden ovan fångades av en av våra gäster när jag skulle vara lite snabb och smidig med hjälp av Nellie och Rebecka att ta mig in i traktorn.

*  *  *  *  *

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *