Bröllopsresa – Dubai – Del 1

Bröllop, Bröllopsresa |


23/5 – Måndag morgon efter bröllopet, väskorna var packade och stod i hallen under bröllopshelgen för att vara klara och redo för semester. Vi tog tåget till Köpenhamn och flyget vidare till Dubai. Nu var vi på väg, bröllopsresan!

Efter en lång inchekning med strul då det va papper som skulle vara med vid första inchekningen som vi inte hade fått information om. Så kom vi äntligen igenom, vi han med en snabb lunch på flygplatsen  innan det var dax att gå ombord på planet.

Vi började med att spendera veckan på vårt första hotell, Taj Dubai. Här möttes vi av trevlig personal mitt i natten, när vi kom in på vårt rum var det fullt med ballonger och på soffbordet stod det en väldigt god choklad bakelse.

Här är våran fantastiska utsikt från vårt rum.

Hotellet var täckt i marmor, här har vi han, min snygga Man!

Första kvällen blev det en galet god tre rätters middag på en av hotellets alla restauranger! Det blev en hel del tid spenderad vid hotellets pool där vi fick drinkar och mat till våran egen plats.

Vi hade även med oss nån flaska champagne hemifrån för att lyxa till det och skåla in våran bröllopsresa. ( denna utsikten var magisk)

Första dagen spenderade vi med att åka buss och se oss omkring, det är så otroligt svårt att få in att allt detta har byggts på nästan 25 år. Alla byggnader är så gigantiska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *