hej!

Malin heter jag, 25 år ifrån Göteborg.
Jag jobbar som fältsäljare inom modebranschen och som ni säkert förstår så har jag också ett stort intresse för kläder och mode, likt många andra tjejer 😉

Det ska inte bara bli spännande att gifta sig, utan även att börja blogga här! Ni kommer att få hänga med under all planering som sker inför vårt bröllop i början av juni 2019. Ni kommer dessutom att få en liten tillbaka blick på hur vi träffades, lite fun facts om våran relation, hur våran förlovning gick till osv.

Jag har alltid drömt om ett stort prinsessbröllop på en kritvit tropisk strand någonstans i världen medan Tobbe sett ett en vildmarksvigsel i fjällvärlden framför sig. Om vi tar dessa två motsatser och blandar dem så hamnar man givetvis smack mitt i västkustens klippiga skärgård!

Vi kör!

/M

Om ni är intresserade av att ta en sneak peak på mig och lite av min vardag kan ni slajda in på min instagram @malinpersson92

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *