inspo bröllopsklännigar

Hej på er !
Nästa helg ska jag äntligen prova brudklänningar! Alltså de är så roligt, ni vet man känner sig så fin och det känns väldigt speciellt. I slutet av sommaren var jag och min mamma väldigt spontant och provade brudklänningar just bara för att känna lite på vad för modell man vill ha, vad man känner sig bekväm i osv. Shiiit det är en djungel!! Inte nog med att det är hundra olika modeller att välja på, så ska man också välja om man vill ha spets eller inte spets, med släp eller utan släp, lång eller kort arm. Jag upplever också att många klänningar är extremt små i storleken. Jag är normalt en storlek 36/38, JAG FICK GÅ UPP TVÅ STORLEKAR!!! 😮 många av tygerna är dock väldigt stumma och har ingen stretch alls, får väl skylla på de 😉

Så nästa helg är det dags igen, det ska bli så kul! Denna gång har jag tagit med fyra av mina närmsta vänner min mamma såklart och några andra viktiga familjemedlemmar. Kände att det kan vara bra att ha med lite mer smakråd, man blir så vilsen när man står där och provat 30 olika klänningar och ni vet hur ens mamma är ”du är fin i allt” 😉
Jag har bokat en vip provning, då får man vara lite mer avsides, det bjuds på bubbel och lite snittar. Tänker att det kan vara bra eftersom att vi är några stycken i mitt lilla team men också skönt att man kan ta sin tid och inte känna sig stressade av alla andra som provar eller väntar på att få prova.

Jag är väldigt inne på att jag vill ha en mermaidmodell, gärna med spets & täckta knappar bak över rumpan, klänningen får gärna vara djup i ryggen & v-ringad framtill eller off-shoulder modell med ett lagom långt släp. Jaaa det ska bli spännande och se om jag kommer hitta denna drömklänning som jag har i mitt huvud! Kommer uppdatera er längre fram om hur det gick.
/M <3

Bildkälla: pinterest.

7 thoughts on “inspo bröllopsklännigar

 1. Vad kul Malin att du gör blogg av detta!
  Ser så fram emot nästa lördag! Var träffas vi och
  vilken tid?
  Kram Lippan

 2. <3 <3 <3 ni är ju finaste paret!! Bästa Malin
  och Tobbe! Längtar så till ert bröllop 🙂 Välskrivet
  och roligt att läsa Malin!

 3. Åh vad jag tycker det är roligt att läsa din blog❣️
  Längta så mycket till din provningsdag! När och
  var ses vi? Kram Ullis💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *