Save the Date – M & T

Hej på Er!
Äntligen fredag, alltid lika välkommet!! 🙂 

Alla ni som planerar bröllop, när skickade ni ut era save the date kort?
Åh jag minns att jag hade panik i somras just bara för att alla säger- ”du måste skicka ut dem minst ett år innan”. I augusti började vi (jag) spåna lite på hur vi ville ha det, tema, färger osv. Satt väldigt mycket på Pinterest, det är ju grymt om man vill få idéer och tips. Vi skickade sedan ut korten i slutet på september! Det var ganska speciellt när man väl hade lagt alla korten på lådan. Spännande och lite nervöst.. men framförallt så himla roligt när alla vänner och familj började höra av sig.

Tobbes kusin är retuschör så han hjälpte oss och att designa kortet, han är så duktig!! Vi skickade några olika inspo bilder till honom som han sedan tog vissa idéer ifrån och lade in vår personliga touch. Hoppas även att han kommer kunna hjälpa oss med vigselbladen, menykort, namnkort etc eftersom han fick till det precis som vi ville ha det.

 

Bildkälla: Pinterest


Såhär blev vårt resultat <3 
Eftersom att vi ska ha ett skärgårdsbröllop har vi också valt att ha med lite snäckor i temat. Bröllopet kommer också gå i ett ljust puderrosa tema därav valde vi också att plocka in rosa pioner.

 

 

 

 

 

 

One thought on “Save the Date – M & T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *