Helgen

Hello! hur har er helg varit? 
Vi har haft en lugn och skön helg med ingenting planerat alls, så skönt att bara kunna göra spontana saker. Göteborg har bjudit på fantastiskt väder med massor av sol och -2 grader kallt, man börjar nästan få lite julkänsla i kroppen. Nu är det bara snön vi inväntar..

I morse var vi på gymmet vid kl.10, vi ligger i hårdträning nu inför bröllopet. Vi har som mål att vara i vår livs form tills den 8:e juni. En av mina bästa vänner (en av mina brudtärnor) hennes kille är PT, så det är han som tränar oss och vi kör alla fyra varje söndag, så sjukt roligt och peppande när vi är ett litet gäng som köttar på tillsammans.! (inte lika lätt att banga ett pass heller;))

Ikväll ska jag och T sätta oss ner och kolla över vad det är vi behöver ta tag i med planeringen inför bröllopet. Det är ganska svårt att göra vissa saker redan nu, och jag är ganska duktig på att skjuta fram saker och tänker att det är låååång tid kvar men tiden går så sjukt fort!!!
Det finns faktiskt en del saker som vi kan göra redan nu, som att hitta en fotograf! Någon som har några bra tips?

Vi hörs!
Kram M

Processed with VSCO with a4 preset

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *