VAL AV PLATS

Heeej!
Det är onsdag, ”lill-lördag” och dags för ett nytt inlägg! Hoppas ni har en bra vecka so far.. 🙂

Som jag har berättat i tidigare inlägg så kommer vi ha vårt bröllop på västkusten, och när jag skriver västkusten, så menar jag verkligen VÄSTKUSTEN vi ska nämligen vara på världens mysigaste ö- Marstrand!

Det tog oss ganska lång tid att komma fram till att det var platsen för oss att ha vår speciella dag på. Vi började reka på plats för ca 1,5 år sedan och det var tur att vi ändå började såpass tidigt som vi gjorde. Vi var runt till flera olika ställen och olika koncept. Det ena stället var en lokal där man fick lösa maten och drycken själva, exempelvis genom catering och en road-trip till gränshandeln. Det andra stället hade serveringstillstånd och bar men inget kök. Och det tredje hade hela kittet med lokal, kuvert och möjligheter att lösa det mesta.

På Marstrand finns det några olika alternativ att vara på under bröllopsfesten. Vi började med att kolla på Marstrands Havshotell där en bekant har haft sin bröllopsfest och varit väldigt nöjda. Vi bokade in ett möte med dem, åt deras fantastiska mat på hotellet, kollade på deras tre olika lokaler men vi kände att omgivningen kanske var lite för modern för vad vi hade tänkt oss.

Jag hade varit på kick-off med jobbet på ”såsen”- Socitetshuset som ligger på själva Marstrandsön och det var helt magsikt. En ganska gammal, mysig lokal med sex stycken feta kristallkronor i taket, ja det var mer eller mindre helt perfekt enligt min smak. Sms:ade Tobbe direkt: ”här måste vi vara!!”. Jag tog massor med bilder för att visa honom. Vi bokade sedan in ett möte med dem för att T också skulle få se lokalen. Vi båda stod i den stora vackra byggnaden och bara kände att det är här vi ska vara. Ordet var PERFEKT <3

Jag har ju alltid drömt om ett bröllop vid havet, på en vit strand någonstans i Karibien medan Tobbe mer hade en önskan om ett fjällbröllop på en topp någonstans i Norrland. Vi möttes inte på halva vägen men nästan 😉 det blir en klippa iallafall nära havet, i min värld blev detta det bästa av två världar. Jag vet att Tobbe också tycker det, som han brukar säga: ”är du nöjd är jag nöjd” den här gången tror jag faktiskt på den meningen, det kommer att bli helt perfekt.
<3

Bild: gp.se
Bild: gp.se
societetshuset.se
Bild: societetshuset.se
Bild: societetshuset.se
Bild: societetshuset.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *