Utomhusvigsel

God morgon!
Idag är det 1:a december och det är exakt 188 dagar kvar tills att man blir Mrs.Gerefalk!! Tiden bara flyger iväg och vi har massor att planera, frågan är bara vart börjar man? haha

Jag berättade tidigare i något inlägg att vi planerar för att ha vår vigsel utomhus precis vid havet. Ja ni som bor i vårt älskade Sverige vet ju vilka risker detta medför.. Regn! Jag vet att man ska tänka positivt men man måste ändå ha med detta i beräkningen så att man faktiskt har en plan B.

Vi har funderat en del på hur vi ska göra, ska vi boka upp kyrkan så att vi har den som en back-up plan? Men vi kom tillsammans fram med vår planerare att om de börjar regna så sätter dem upp något typ av tält som man kan se rakt igenom alternativt kommer vi kunna vara inomhus på någon inglasad terass.
Vi gifter ju oss i början på juni, då hoppas jag inte på en droppe regn, juni brukar ofta vara väldigt fin och solig iallafall på västkusten. Om man ser till hur det har varit de senaste åren så kommer de vara sol, sol och massa sol!!!

De kommer vara uppdukat med vita stolar för gästerna och en gång i mitten, längst fram kommer vi ha någon typ av blombåge där vi kommer stå under vigseln. Jag älskar blommor, rosa, ni vet allt de där tjejiga! Har suttit och kollat massor på Pinterest för att hitta olika alternativ och ett alternativ som blir genomförbart. Vi kommer såklart använda blommor i de färgerna som min brudbukett men tror också att de kan vara fint att använda chiffongtyg. Tyget blir liksom en bra utfyllnad samtidigt som det är vackert. Blommor är ju inte svinbilligt så tänker att detta kan vara en bra kombo.

Kram M

Bildkällor: Pinterest

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *