Fotograffunderingar

Hej på Er! Hoppas ni har en skön helg. Kan inte riktigt förstå att det är en vecka kvar till julafton, helt sjukt. Börjar ni få lite julfeeling?

Jag är lite nyfiken på vilka ni är som läser min blogg? Hur långt har ni kommit i er planering? Planerar ni också bröllop eller ni kanske bara älskar allt som har med bröllop att göra..?

På måndag ska vi ha möte med en fotograf som vi eventuellt funderar på att ha. Tycker det är svårt att veta vilken fotograf som är ”bra”. Alla bilder ser ju fina ut när man går in och kollar på deras Instagram profil eller hemsida. Den tjejen vi ska träffa har jag blivit rekommenderad och hon har fotat ett min brors kompis bröllop i höstas. Fantastiskt fina bilder ifrån det bröllopet! Hur tänker ni kring fotograf?

Önskar också att ha någon som kan filma bröllopet. Det är ju så roligt att ha, just för att kunna se efteråt, tänker framförallt på alla tal och sånt som man kommer vilja höra igen. Även kul att kunna filma på gästerna som man också kan se i efterhand och såklart världens finaste minne att ha <3

Jag hoppas att vi blir lite klokare efter måndag.. uppdatering kommer!

Glöm inte att kika in på min insta @malinpersson92

Kram M

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *