Fotograf – CHECK!!!!!

Vi har bestämt oss för en fotograf!!!
Alltså förstår ni hur skönt det är att bara bocka av saker ifrån den där to do listan som känns som en tjock bok. En av de viktigaste sakerna dessutom. Det känns så rätt med den här fotografen som vi bokade i måndags. Vi kände att verkligen klickade bra med henne och jag tror att det är väldigt viktigt för att vi skall kunna vara avslappnade framför kameran speciellt när man redan kommer vara nervös.
Vi fick också se andra bröllop som hon fotat, helt magiska bilder! Det ska bli så spännande att se hur våra bilder kommer bli <3

Om ni vill se mer av hennes bilder, så kika in på hennes Instagram här. 

Vi hade även möte igår med vår planerare som håller i allt ute på Marstrand, så skönt att få svar på alla frågor som dyker upp efter vägens gång. Vi insåg också att vi har en heeeeel del att ta tag i.. det är så mycket små saker som dyker upp som man inte tänker på, samtidigt som att det blir mer och mer konkret vad det är man ska ta action på. I helgen ska vi sätta oss ner och planera in vad och när allt måste vara klart. Nästa sak att göra är att ta tag i inbjudningskorten!

Kram M

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *