God Jul

Jag vill önska alla härliga läsare god jul och god fortsättning!

Hoppas ni haft en fin jul med nära och kära. Julen är nog den mysigaste högtiden. Vi har spenderat vår jul tillsammans med familj ock släkt, den perfekta tiden att bara vara tillsammans. Vår jul har varit fullspäckad. Vi har hunnit med både min och Tobbes familj på julafton, årliga juldagsskridskorna på juldagen, mysiga frukostar, släktmiddagar, filmmys & spelkvällar.

Idag har vi till och med hunnit kika lite på hur vi ska göra vår hemsida inför bröllopet. Vi tror de kan vara ganska smart att ha det. Där tänker vi att vi kan skriva lite mer information kring ex. boende, toastmaster, presenter etc. sånt som man inte får plats med på inbjudningskortet.

Någon som har tips på enkla bra hemsidor ?

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *