gott nytt år & pre honey moon

Gott nytt år  & God fortsättning på er!

Hoppas ni hade ett bra avslut på 2018 och har startat 2019 på bästa sätt ! 🙂
Jag ser så mycket fram emot vad detta år har att erbjuda, speciellt såklart för att vi ska gifta oss men känner även på mig att de kommer bli vårt år liksom. Idag är det bara 156 dagar kvar (!!!!!!!) kan ni fatta hur tiden springer iväg??? lite skrämmande men också så pirrigt ..

 

Hade så svårt att somna igår, inte nog med att de blåser storm i Gbg, sen så har man vänt om dygnet efter nyår. Ni vet när man ligger i sängen sådär på kvällen, man måste somna och alla frågor och allt man måste göra poppar upp.. det är som att hela to do listan kommer upp i huvudet på en och samma gång.

Ännu mer omvänt på dygnet kommer det bli för på måndag åker vi nämligen till Thailand i lite drygt två veckor!!! 😀 Jag och Tobbe kallar det för vår ”pre honey moon” men egentligen åker vi för att fira min pappa som fyller år haha. 😉
Det ska i vilket fall som helst bli underbart att komma iväg litegrann, bästa tiden att åka ifrån grå Sverige ett tag!

På tal om resor, så har vi funderat en del på vart vi skulle vilja åka på vår ”riktiga” bröllopsresa. Vi har ju inte bokat något ännu för att vi är väldigt kluvna på vart vi vill åka, kanske vill man göra någon kombinationsresa med en paradisö  och någon cool ball storstad. Min dröm är ju att få åka till Maldiverna och bo i en bungalow ute i havet. Dock vet jag, om jag känner min blivande man rätt, så kommer han krypa ur skinnet efter en vecka och vara sååå rastlös. På Maldiverna är det ju mest sol och bad kanske snorkling också. 😉 det verkar liksom inte vara så mycket annat att göra där vad jag förstått. Vi får se, de finns ju mycket andra fina resmål. Jag har även hört att Seychellerna ska vara fantastiskt, där ska det finnas lite mer att göra framförallt eftersom att Seychellerna består av ett antal olika öar.
Vi får nog utforska allt de här lite mer.

Bild: vastindienspecialisten.se
Bild: vastindienspecialisten.se

Någon som har tips på en rolig kombinationsresa? där man får båda paradiset men även storstad?

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *