hemsidan börjar ta form

Bild från Hvar i somras

Go kväll! 

Här har vi precis packat klart för imorgon eftermiddag åker vi äntligen till Thailand! Ska bli så skönt att få lite värme och sol (förhoppningsvis)! Det har ju varit storm och översvämningar där de senaste dagarna. Dock verkar det vara borta nu och som tur är så ska vi inte till den östra sidan där den har varit som värst vad jag förstått. Vår plan är ju att ladda upp med en lite go grundbränna inför bröllopet 😉

I helgen har också Tobbe nästan gjort klart hemsidan för bröllopet! så skönt att bara bocka av saker på to do listan. Våra inbjudningskort håller Niklas på med just nu så de är förhoppningsvis klara att trycka när vi kommer hem igen. Jag vet inte riktigt hur långt innan man skall skicka ut inbjudningskorten?! Vi kanske är ute i sista minuten.. men tänker att vi har skickat ut save the date, de känns som de viktigaste.

Känns så bra med hemsidan där kan man skriva ut mer info om allt, som inte får plats på inbjudan. Visserligen kan man ju trycka fler blad till inbjudan men det känns lite som rätt i tiden med en hemsida och sedan är det ju mer miljövänligt också :D.
Vi har med lite mer info som exempelvis:
-vår story
-info om var/när
-vigselplats
-bondeinformation
-o.s.a (man kan osa genom hemsidan, såå smidigt)
-presenter

Hörs ifrån Thailand!
Kram

n liten sneak peak på hemsidan
en liten sneak peak på hemsidan

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *