Placeringskort & ännu mer snäckor..

Godmorgon ifrån Ao Nang!

Nu har vi åkt vidare mot fastlandet och är nu i Aonang, större stad om man jämför med Koh Lanta. Vi har åkt ut till massor med härliga öar här och igår hyrde vi också en privat båtchaufför som körde runt oss skärgården här. Och den thailändska maten ska vi inte ens prata om, den är helt maaaagisk! Vi mår helt enkelt toppen här! Vi har varit här några dagar men Internetet i Thailand är tyvärr inte det bästa så har varit lite svårt att uppdatera bloggen här nere🙈.

Det är svårt att släppa bröllopsplanering helt, även fast vi hade tänkt att göra det nu när vi är här på semester. Den kommer ganska lätt till en när man ligger på stranden och inte gör så mycket annat än att lyssnar på en podd, gör ett korsord och svettas!

I förrgår tror jag att vi plockade typ 300st minisnäckor som jag har en idé om att sätta på namn placeringskorten. Har sparat ned några pin där jag fått lite inspo..

Bildkälla: Pinterest

 

Vi har även hunnit skriva en rolig presentation om nästan alla gäster. Det är ju sådant som tar ganska lång tid att göra som man redan kan göra nu. Det är faktiskt riktigt roligt att göra det! Nu har jag fått hjälp av mamma och min äldre bror(som också skall vara toastmaster) många roliga minnen som kommer tillbaka när man sitter ock pratar om alla!😀

Vi har en del grejer att ta tag i när vi kommer hem.. blir att kolla av to do listan när vi är hemma på onsdag! Men några dagar till ska vi allt njuta..

Kram M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *