vigselringen är köpt

Äntligen har vi köpt vigselringen till mig!

I fredags bestämde jag mig till slut efter att förra helgen sprungit i varenda guldsmedsbutik i Göteborg.

Så skönt att bocka av ännu en viktig grej, till och med en av de viktigaste enligt mig. Jag har varit ganska säker och bestämd på hur jag velat ha min vigselring. Efter att vi åkt runt till olika guldsmeder och provat massor med olika ringar så har jag hittat min drömring 😀 det blev inte riktigt den ringen jag hade tänkt mig från början utan än som var sååå mycket finare på mitt finger och kändes mer som mig, feminin, kvinnlig & tjejig precis som jag är. Jag kommer inte visa någon bild på den förs än efter bröllopet..

Jag tycker ändå att vigselringen känns så viktig! Man ska verkligen älska den, det ska man såklart göra med sin förlovningsring också men jag tycker att man ska lägga den där extra slanten så att man är 100 % nöjd. Jag ska ju ändå ha den varje dag, livet ut <3

När vi förlovade oss fick jag en alliansring med 18 diamanter. Vi gjorde som den svenska tradition säger, att man vid förlovningen ger den ”släta” ringen och vigselringen satsar man på något storslaget, vackert och alldeles speciellt. I USA och många andra länder brukar man göra tvärt om. Det känns också som den amerikanska traditionen blir allt vanligare i Sverige också.

Hur har ni andra brudpar gjort?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *