tärnklänningar

Hejjj! 

Förlåt för en dålig uppdaterad blogg den senaste veckan. Förra veckan var det fashion week i Stockholm vilket innebar jobb från morgon till kväll för mig hela veckan lång. Men nu ska ni få er en uppdatering! 

I helgen har jag bjudit hem mina tärnor på brunch. Planen är att försöka hitta klänningar till dem. Vi tänker att vi ska börja kolla på olika hemsidor, det är faktiskt ganska många sidor som har en rubrik typ ”tärnklänningar” såg jag när jag surfade runt. Så vi hoppas på att kunna klicka hem några stycken olika varianter och så får det bli en en brunch om en vecka igen för att prova klänningarna 🙂 Om vi inte skulle hitta något får vi ge oss ut och kolla i butiker!

Klänningarna kommer nog gå i någon rosa färgskala (oväntat?;) haha) om vi hittar det såklart. Jag tycker det är snyggast att alla tärnorna har samma klänning, så vi får helt enkelt se om vi kan hitta en klänning som alla fyra blir nöjda med 😀

Hur gör ni andra med tärnklänningar? Borde tärnorna ha samma färg men olika modeller? Alla har ju inte samma figur så olika modeller passar bättre/sämre på olika kroppsformer.. 

Hoppas även att vi ska hinna prata lite om musiken under vigseln med tjejerna i helgen. Jag och T har verkligen kört fast. Vi behöver få lite input och lite förslag på låtar som vi kan ha. Vi vill ju verkligen att vigseln ska bli personlig, kärleksfull och glad! Vill att man ska känna att det här är Malin och Tobbe som gifter sig.  Så tar tacksamt emot alla tips på vigsellåtar!

Ni har väl inte missat att rösta på er favorit brud till nästa nummer av allt om bröllop? om ni vill rösta på mig hihi så hittar ni enkelt hur ni röstar här 😉

Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *