helgens brunch med tärnorna

I helgen hade jag brunch för mina tjejer och tärnor!
Så mysigt. Vi träffades för att kolla på klänningar till dem, det är ju trots allt inte speciellt långt tid kvar..! (108 dagar BARA). Vi klickade faktiskt hem några stycken olika klänningar med olika modeller alla var superfina, hoppas att det är lika fina på och i verkligheten som på bilderna! Givetvis var alla i en ljusrosa pastell/gammalrosa ton, ja ni vet ju vad mitt tema är.

Kan verkligen rekommendera asos, de har ett stort utbud och till och med en kategori som heter ”tärnklänningar”. I slutändan blev det inte att vi beställde ifrån asos utan vi beställde från ett märke som heter tfnc London, sååå mycket fina klänningar till bra priser! Visserligen hade asos också detta märket och det var så vi kom in på denna sida som vi beställde ifrån. Blir spännande att se när klänningarna kommer om de passar, då blir det brunch nr. 2 och provning av alla klänningar!

I helgen gav jag också tärnorna varsin kimono/morgonrock som vi ska ha under bröllopsdagen när vi gör i ordning oss. Hade också beställt hem en liten spegel till dem med deras namn på, perfekt att ha i sin clutch!

Helgen i bilder… 

2 thoughts on “helgens brunch med tärnorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *