planering planering & lansering..

Bild tagen av @dexafinos_  

Tänkte att jag skulle uppdatera er lite i vår planering.. det känns som att man aldrig blir klar med något, det bara kommer nya saker hela tiden som man kommer på efter vägens gång. En del to do’s går ju bara att göra närmare inpå.

I veckan lämnade vi in våra inbjudningskort på tryckeri och hämtade dem klara i fredags eftermiddag efter jobbet. Shiiit vad fina dem blev, vi är supernöjda! Kommer lägga upp bilder på dem längre fram när gästerna har fått dem. Även inbjudningskorten designade Tobbes kusin och hans tjej efter våra önskemål, det kunde inte blivit bättre! Igårkväll skrev vi adresser, klistrade kuvert- och frimärken och idag slängde vi dem på lådan, äntligen! Det har liksom varit ett litet stressmoment de där med inbjudningskorten..
Tänkt länge att det är lugnt, långt kvar och helt plötsligt är man där i tiden att det verkligen dags att skicka ut dem!

Imorgon ska jag ha telefonmöte med floristen som vi hoppas på att kunna anlita för att göra min brudbukett och alla andra blommor som vi ska ha.

Jag har också köpt mina brudskor. Som jag letat, nu har jag verkligen hittat ett par skor som känns helt perfekta. Enkla men med fina detaljer som kommer matcha klänningen klockrent. Lagom klack på 7 cm, så man kommer upp en liten bit men ändå den perfekta klackhöjden för att man ska orka hela dagen/kvällen/natten.

Hemsidan är typ helt klar nu, Tobbe ska fixa det sista ikväll efter att Erik (in bror & toastmaster) har gett oss den sista feedbacken på den. Så ikväll lanserar vi hemsidan 😉 om man nu kan kalla att man lanserar den haha!

Imorgon kommer mina tärnor över en stund och ska prova igenom de klänningar som vi beställde hem förra helgen när de var här på brunch. Jag har tjuvkikat lite på klänningarna och de ser såå fina ut! Hoppas att det sitter lika bra på också 🙂

Några andra viktiga punkter som vi skall ta tag i veckan:

  • Boka tårta!! har mejlat ett konditori på Marstrand som jag ej fått svar ifrån ännu. Får ringa dem i veckan!
  • Kontakta ett företag som vi ska hyra in vita stolsöverdrag ifrån.
  • Boka en DJ!
  • Förhoppningsvis boka floristen!
  • Hyra in ett ljudsystem som fungerar att ha utomhus.

Snart kommer min ena bror över på middag (& nästan hela resterande delen av familjen), en av brochorna som skall vara toastmasters! Det blir en liten planeringskväll denna söndag.

Imorgon presenteras vinnarna av Allt om Bröllops omslagsbrud tävling, håll utkik!

Ha en fin söndagskväll! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *