florist bokad, tärnklänningar – check & 100 dagar kvar!!

Processed with VSCO with a5 preset

..en till sak att bocka av! Ni förstår inte hur skönt det är!! 

Igår var det exakt 100 dagar kvar tills vi gifter oss!!!! WOW jag har lite svårt att greppa det! De senaste dagarna har jag tänkt mycket på de där att jag snart faktiskt ska byta efternamn. Från att gå från ett Svenne efternamn och alltid varit en Persson ska man nu bli en Gerefalk. Det känns lite konstigt, men shit vad jag längtar! Jag och den mannen jag älskar mest av allt ska heta samma efternamn <3 det är faktiskt ganska fint.

I måndags hade jag telefonmöte med floristen vi har bokat för bröllopet. Kändes superbra efter att vi pratat en stund. Det är svårt när man inte riktigt vet exakt vad man vill ha. Men fick massor med nya idéer och tips så tror detta kommer bli precis som jag önskar. I tisdags satt satt jag hela kvällen och satt och kollade på olika inspo bilder, ja det är Pinterest jag menar. Gick igenom alla mina sparade pin som jag gjort när vi började planera allt.

Det är ganska svårt att förmedla en känsla, när man inte riktigt vet vad man vill.. man har kanske en tanke i huvudet vad man vill ha så tror att jag till slut fick ned det till floristen. Skickade flera olika bilder på buketter jag gillar men som också passar vårt tema. Skickade även bilder på min klänning och tärnklänningarna som vi nu äntligen har bestämt.

I måndagskväll efter mötet med floristen kom mina tärnor förbi på en liten kvällsprovning av klänningarna. En av tärnorna bor i Stockholm men hon var med på Facetime 🙂 Vi hade beställt hem fyra olika modeller som tjejerna provade igenom. Alla klänningarna var så fina men en av dem var helt klart ett strå vassare och kändes lite mer ”tärnklänning”. Jag tror alla ganska snabbt var överrens om vilken det skulle bli. Åh dom kommer vara så vackra, alla fyra <3!

Några bilder som jag skickade till floristen 

Bildkälla: Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *