Filmare & DJ bokad

bilder från i helgen när vi var hos några kompisar på deras sommarställe. Blev ett litet glas vid sjöboden i längtan på sommaren..

I måndags hämtade vi ut min vigselring, wow vad fin den är! Jag vill bara ha på mig den! Längtar tills att man får sätta den på fingret 😀 inte långt kvar nu, tiden går så fort. Idag är det bara 93 dagar kvar!

Som ni vet så har vi bokat en fotograf sedan ganska långt tillbaka, det var faktiskt en av de saker som vi bokade först. Vi tänkte att vi inte skulle behöva ha någon som filmade, eller rättare sagt Tobbe tänkte de (jag har velat ha en hela tiden). Nu efter tidens gång så har även han insett hur mycket fint det skulle vara att ha en film ifrån vår dag <3. Också efter att ha sett en kollegas film som nyligen gift sig så var det inte längre ett frågetecken. Det är ju i filmen som man får känslan tillbaka och så kul att ha alla tal sparade.

Så igår efter jobbet hade vi möte med en filmare som vi också bokade. Min kusin och brudtärna känner den här killen som ska filma åt oss, så det kommer bli jättebra. Om det är bra väder och inte blåser för mycket så kommer han också kunna flyga med drönare och filma. Så schyst att kunna få olika vinklar på med på filmen. Kanske kan det bli någon cool bild på alla gäster ovanifrån också.

Vi bestämde också DJ igår! Även denna kontakt levererade min kusin! Det är till och med hennes sambo som som kommer vara DJ, extra kul att det är någon man känner 🙂 Så nu ska vi försöka hitta ett datum så att vi kan åka ut till Marstrand och se exakt vilken utrustning som finns på plats och om det är något som vi behöver komplettera med.

Jag känner att vi har lite flow i det här bokandet nu! Eller vad säger ni?

Nu ikväll ska jag kontakta ett företag som vi ska hyra in vita stolsöverdrag av. Det är sånt där som man tänker att det ingår i priset eller att det finns på plats där man ska vara. Så tur att jag kollade upp det.

Ha en skön onsdagkväll! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *