inbjudningskorten, tårtsmakning & menyförslag

Jag tänkte äntligen att jag ska dela med mig av hur våra inbjudningskort blev till slut. Vi skickade ut dem till alla gäster för ca 3 veckor sedan tror jag. Vi blev supernöjda med hur dem blev och jag tycker verkligen att vi fick till den där personliga touchen som vi tyckte var viktig. Vi får helt enkelt tacka Tobbes kusin och hans tjej som designat dessa inbjudningskort åt oss:)

Annars i helgen har jag varit med mamma i Göteborgs alla butiker för att hitta en klänning till henne under vår dag. Det var andra gången vi var ute och rekade men i lördags köpte mamma en så wow klänning, hon kommer vara så fin <3

Nästa vecka ska vi ut till Marstrand och se lokalen igen. Våra toastmasters har ju inte sett hur ser ut där vi ska vara vilket vi tänker kan vara ganska bra. Vi ska också kolla upp några andra frågetecken som fortfarande är lite oklara som exempelvis ljudsystem och sådant som man annars kanske tar lite för givet att det finns i festlokaler.

Till helgen blir det också ett möte med bageriet ute på Marstrand för att boka tårta och förhoppningsvis kanske provsmaka, så vi vet vilken kombo vi ska gå för. Jag är väldigt sugen på att ha en våningstårta i tre delar.

I fredags fick vi också menyförslag ifrån restaurangen som ordnar middagen på Societeten. Vi har fått tre olika meny alternativ att välja på, sedan får vi även ha egna önskemål och input om vi skulle vilja. Men det lutar mot att det blir en del fisk med tanke på temat och vi är ju faktiskt på västkusten, det är liksom deras grej!

Ha en fin söndagskväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *