pärlväska till klänningen?

Det mesta stora grejerna är helt bokat och spikat i planeringen nu, vilket är tur eftersom att det börjar dra ihop sig och är idag mindre än två månader (59 dagar) kvar!!!

Desto närmare man kommer 8e juni, desto mer nervös och förväntansfull blir man såklart!
Eftersom alla stora saker är spikade nu har man också hunnit ta tag i det lite mindre ”viktiga” sakerna som går att lösa nu, som inte kräver lika lång framförhållning. Funderar på om man ska ha någon väska att matcha till klänningen, vad tycker ni?
Jag var väldigt inne på att jag inte skulle ha någon väska och tänkte väl mer att det jag behöver ha, det fixar mina tärnor. Min mobil, smink etc skulle få plats i deras väskor. Men nu har jag börjat kolla på om jag kanske ska ha en egen väska ändå. Jag har snöat in lite på de där pärlväskorna i vitt. Det är ju en stor trend med pärlor nu på alla olika accessoarer, sedan tycker jag också att det är väldigt fint med pärlor och hade passat min klänning så bra, kanske också lite oväntat att ha en hel väska i pärlor till sin brudklänning?! känns lite mer vanligt att man kanske har en enklare, stilrenare clutch i någon vit ton som man köpt på en brudklänningsbutik tillsammans med klänningen.

Har kikat in nedan.. vad tycker ni? 

Den här hittade jag på nylook.se älskar att den har de guldiga detaljerna mellan pärlorna.
Den här hittade jag på nylook.se älskar att den har de guldiga detaljerna mellan pärlorna känns lyxig.

 

Denna goding hittade jag på nelly.com tyvärr verkar den vara slutsåld just nu men hoppas att den kommer in på lager igen
Denna goding hittade jag på nelly.com tyvärr verkar den vara slutsåld just nu men hoppas att den kommer in på lager igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *