36 dagar kvar (!!!!!!!)

Ja rubriken i detta inlägg får tala för sig själv. Man börjar bli lite nervös men samtidigt så spänd på vad som väntar! Skulle förklara det som ett nervöst lyckorus i hela kroppen. Kan inte riktigt förstå att det är så nära nu.

I helgen ska vi provsmaka menyn ute på Marstrand. Det ska bli väldigt mysigt och förväntningarna är höga. Vi fick tre olika menyförslag för ca tre veckor sedan där vi fick välja ut två menyer att prova. Till detta kommer det också serveras olika vinpaket som vi får prova av till maten. Eftersom att det är havs- & skärgårdstema kan ni säkert räkna ut någon av våra rätter som vi antagligen kommer välja. Uppdatering på detta kommer efter lördag.

Annars i planeringen så är de mesta klart, som tur är! Det är mycket småpill och fix att göra. En del saker kan vi inte göra förs än efter osa (8e maj) som exempelvis bordsplacering, menykort etc.

I början av veckan fick vi hem prov på ett stolsöverdrag som jag beställt, som vi tänkt klä alla stolar med. Det får åka med ut till Marstrand på lördag så vi kan prova av det så det passar och ser fint ut på stolarna. Det kanske är lite löjligt att man ska hyra in stolsöverdrag, men de gör sååå mycket och det blir verkligen en riktig bröllopskänsla på det! Älskar det!

Förra helgen var Tobbes pappa här i Götet och vi planerade vigseln. Det kändes verkligen så skönt. Vigseln har varit ett lite ångestladdat moment innan, just eftersom att vi vill att den ska bli så bra. Vi båda känner också att det är en av de viktigaste stunderna den här dagen. Det är ju faktiskt under vigseln som ”det händer”. Nu är det mesta satt och det känns som det kommer bli en magsik stund/dag. Vi har övat på vad vi ska säga och gått igenom vigseln med T:s pappa. Jag blev till och med nervös när vi övade, glömde bort mina namn haha. Ni vet när man ska rabbla alla sina namn; JAG MALIN LINNÉA…bla bla, kommer nog behöva öva några mer gånger ;).
I helgen blir det till att lyssna och bestämma låt för in- och utgången av vigseln, vi har inte riktigt lyckats enas om vilka låter vi ska ha.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *