Menysmakning

I lördags blev det provsmakning av menyn. Det var supermysigt och allt var alldeles för gott. Svårt att välja till och med. Men vi har kommit fram till en trerätters meny som både jag och Tobbe gillar starkt, och det känns superbra. Kommer inte berätta mer vad vi valde vill ju att det ska bli en liten surprise för gästerna. Men kan säga så mycket som att vi höll oss till vårt lilla tema iallafall.

Processed with VSCO with a5 preset

Annars den här veckan håller vi på med att sätta de sista. Det skulle vara så skönt att känna veckan innan att allt bara är klart så man hinner njuta och kan slappna av hela den veckan. Det kommer säkert inte bli så men det är de vi jobbar för.
Idag hade vi vårt sista datum för osa. Så nu blir det till att se över bordsplaceringen och spika den. Vi gjorde för någon helg sedan en preliminär placering som man kan ha som ett första utkast och jobba efter. Det var så mycket svårare än vad jag trodde att göra bordsplacering.

Imorgon ska jag till sömmerskan som ska göra de sista justeringarna på klänningen, den ska bland annat läggas upp, sys in på några ställen.

Det känns att det börjar närma sig nu när man verkligen jobbar med de sista detaljerna, och dagarna bara tickar ned.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *