Möhippa nr.2 !!!

Det är helt sjukt att jag fick en möhippa nummer två! Efter den magiska Greklandsresan var jag så överraskad och glad att jag inte hade en tanke på att jag skulle få en till möhippa. Mina tärnor var väldigt noga med att säga att det var en ”bridesmaids trip” men jag tänkte väl att det var samma sak.

Det hela började med att jag i lördags morse skulle till hon som ska sminka och fixa håret för att göra en provmake och även prova lite olika frisyrer. Bad Nathalie, min ena tärna om att följa med just bara för att det är bra att ha med lite smakråd. Och det var såklart inga konstigheter. Vi hade planerat att efter vi var klara ta en brunch någonstans. Nathalie bor väldigt centralt i gbg och även studion ligger lika centralt. N tjatar om något paket hon måste skicka tillbaka så vi går hem för att hämta det innan vi går iväg på brunchen. Väl hemma hos henne, när vi låser upp dörren överraskar alla mina kompisar mig! Shit blev så överraskad och glad, hade verkligen inte väntat mig en möhippa till!

Så alla tjejer hade styrt upp en så mysig och rolig dag som började med brunch hemma hos Nathalie. Därefter blev det poledance för att fortsätta kvällen med en hel del roliga uppdrag och roliga lekar. Kvällen avslutades ute på Lounge.
VILKA FANTASTISKA VÄNNER MAN HAR <3

Känner mig mer än redo att för att gifta mig nu!

Processed with VSCO with a5 preset

tack för allt <3

One thought on “Möhippa nr.2 !!!

  1. Vilka fantastiska tärnor !! 👍Så roliga dagar du
    fått,verkligen ett minne för livet! Stor kram till
    tärnorna 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *