2 veckor kvar..

Idag om två veckor smäller det, helt sjukt! Allt vi har planerat och grejat för denna dag, att den snart redan är här känns overkligt nästa lite svårt att greppa.

Den här veckan har vi satt bordsplaceringen helt klart, eftersom att vi på tisdag måste lämna in allt som ska tryckas till tryckeriet, menyer, namnkort, ”kul om gäster”, vigselprogram, bordsplacerings tavla etc.

Idag blev det en tur ut till Marstrand för ett sista möte för att spika och sätta de sista detaljerna. Det känns jättebra men det är mycket smågrejer som dyker upp nu när det närmar sig. Småsaker som man inte tänkt på tidigare. Eller smågrejer som man inte kunnat ta tag i tidigare. Efter helgen nu så tror jag vi ligger ganska bra i fas.

Idag har vi även huggit ner lite björkar som ska bli våran blombåge. Resultatet kommer ni få se efter bröllopet 😉

Vår helg spenderas på landet med massa bröllopsplanering och bröllopsfix. Vårt mål är att vara klara med de mesta under nästa vecka, så att vi under själva bröllopsveckan bara hinner njuta och ta in allt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *