Exakt idag om en vecka…

… ÄR DET DAGS!!
Vi får be till vädergudarna nu varje dag nästa vecka på sol sol sol.

Äntligen känns det som att saker och ting börjar falla på plats. Det är väl tur det med tanke på att vi inte har så mycket mer tid på oss. Den här veckan som gått har det varit mycket småpill att bli klar med. I tisdags skickade vi in alla trycksaker till tryckeriet för att de ska hinna bli klart tills nästa vecka.

I torsdag fick vi hjälp av min morbror att bygga klart vår båge vi började på förra veckan. Nu har vi även fötterna på plats. De sista konstruktionerna får vi göra på plats när vi vet exakt vart den ska stå. Kan verkligen rekommendera att använda sig av björkstammar, det blir så fint speciellt när man som vi ska ha utomhusvigsel. Sedan kommer vi linda in den i chiffongtyg och blommor för en liten extra bröllopskänsla touch.

Igår hämtade jag ut min klänning efter de sista justeringar som gjorts. Nu sitter den som ett smäck!

Tobbe blev också kidnappad igår till hans svensexa. Som han gått och väntat på detta. Helgen spenderas i Köpenhamn med hans bästa vänner. Lite nervöst att få svensexan en vecka innan bröllopet(!!!!) det brukar ju oftast inte bli så lugnt 😉

Idag har jag och mamma sprungit runt och fixat de sista sakerna som saknats. vet att vi säkert missat något men vi har tid att fixa det nästa vecka också. Det är liksom svårt att köpa de där extra detaljerna förs än nu när man säkert vet mer exakt hur allt kommer bli och se ut. Vi köpte lite extra blommor till vigselplatsen, ram till bordsplaceringsskylten, en trälåda att ha vigselbladen i m.m.
Ikväll blir det lite bröllopspyssel att fixa med, kan ju inte skriva exakt vad det är för vill ju att det ska vara en liten överraskning för våra gäster.

Som man längtar tills nästa helg nu.. 

One thought on “Exakt idag om en vecka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *