Vad betyder bröllop för mig?

vad betyder bröllop för mig?

Jag ska vara ärlig nu. Jag har drömt om att gifta mig sedan jag var ett litet barn. Ni vet när man såg filmer och karaktärer blev förälskade och fick sina drömbröllop. När jag var tonåring hade jag olika mappar på min dator där jag sparade bröllopsrelaterade bilder inom olika kategorier. Jag hade en tydlig bild av hur jag ville att min brudklänning skulle se ut, vilka skor jag skulle ha, till och med tårtan hade jag bestämt. Då hade jag inte ens någon pojkvän men bröllopet var så gott som färdigplanerat.

Sedan kom ju Pinterest så då började jag spara bilderna där istället på olika boards. Där någon gång träffade jag Carl och han fick rätt bra koll på hur jag ville ha mitt bröllop långt innan vi förlovade oss. Men på något sätt är det annorlunda nu när det är på riktigt. Man prioriterar annorlunda och planerar ju tillsammans på ett annat sätt.

Nu till rubriken då, vad betyder bröllop för mig? För mig är bröllop ett sätt att samla alla man tycker om för att fira kärleken med en stor fest. Det är många blivande brudpar som verkar överens om att bröllopet mest är för ”kvinnans skull”, att det är kvinnans stora dag och att kvinnan ska stå i centrum på bröllopet men så ser jag verkligen inte på vårt bröllop. Det är liksom vårt bröllop som vi ser fram emot lika mycket och som vi båda är med på lika mycket.

Det finns också många som tycker att bröllop är lika med att lägga flera månadslöner på ringar och klänning. För mig är det viktigast att kunna bjuda de jag vill ha med och jag hade gärna köpt en billigare klänning till exempel för att kunna bjuda några extra personer.

Vad betyder bröllop för er?

Vill ni läsa mer än bara bröllop är ni välkomna att besöka min andra blogg mariabusck.com och är ni modeintresserade får ni gärna följa mig på Instagram @mariabusck där jag har 11500 följare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *