Frieriet i Paris 2 januari 2020

img_2351

Nu tänkte jag berätta om hur frieriet i Paris 2 januari 2020 gick till. Det var Carl som friade till mig. Vi var i Paris och firade nyår med vänner men de åkte hem redan den 1a och vi hade sedan tidigare bestämt att vi skulle vara kvar några dagar extra.

Vi hade en dag i Paris med shopping och 20 000 steg. Ni vet hur man känner sig efter en hel dag i centrum i en storstad. På eftermiddagen kände jag hur trött jag var, särskilt mina fötter, så vi gick mot hotellet. Vi bestämde att jag som var tröttast kunde gå dit direkt och så kunde Carl ta en liten extra sväng för att köpa något vin vi kunde dricka på hotellrummet innan kvällens middag på restaurang. Vad jag visste hade vi inte bokat något utan skulle ta något spontant.

Jag la mig på sängen på hotellet och uppdaterade mina sociala medier. Jag kunde aldrig ana att Carl skulle fria när han kom tillbaka från den extra turen! Eftersom jag var helt inne i mitt tänkte jag inte ens på att han var borta länge för att bara hitta ett vin.

När Carl kom tillbaka bad han mig komma ut i hallen i hotellrummet. Jag hann bara resa mig innan han redan stod på knä, höll fram en ask och frågade om jag vill gifta mig med honom. Jag blev verkligen överraskad, vi har ju varit ett par så länge så jag anade inget alls. Jag sa självklart ja direkt. Vi korkade upp Champagnen, landade lite, pussades mycket, meddelade våra föräldrar och närmsta vänner och sedan gick vi ut på en fin restaurang (som Carl redan bokat bord på) för att fira lite mer. Det var underbart att vara i Paris i några dagar till, jag gick runt och kände mig som nykär. Nu ser vi fram emot vårt bröllop och en stor bröllopsfest 17/7 2021.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *