Jag har hittat The one bröllopsklänning!

Kläder |


Hej på er. Jag lovade ju i blogginlägget om mina brudklänningsprovningar att jag skulle återkomma om provningen som ledde till The one brudklänning. Det kändes som att jag varit runt i alla Malmös butiker och provat säkert femtio klänningar utan att hitta en som kändes hundra. Fastän vi har nästan ett år kvar till vårt bröllopsdatum kändes det faktiskt lite jobbigt att det tog sådan tid för mig att hitta rätt.

Jag hade varit och provat brudklänning hos Bröllopsbruket tidigare under året men den gången hade de inga som föll mig i smaken riktigt. MMen nu hade jag bokat in en ny tid några månader senare och då de erbjuder begagnade klänningar hade det ju hunnit komma in många nya.

Vi valde ut flera klänningar jag skulle prova även denna gång. När jag provade den andra klänningen fick jag verkligen den där WOW-känslan. Jag minns inte allt men Anna som var med mig berättade att jag hade skrikit inne i provrummet, så häftig känsla det var. Jag hade hittat the one. Det känns extra bra att köpa en begagnad faktiskt och på Bröllopsbruket då jag verkligen gillar deras koncept.

Jag har även varit hos skräddare och fixat klänningen så den sitter helt efter mina mått. Kommer tyvärr inte visa några bilder på klänningen då jag vill att mina gäster (som kanske läser denna blogg) och framför allt min fästman ska bli överraskade.

På bilden håller jag brudklänningen i min hand. Underbar dag! Vi firade att jag hittat the one med bubbel i VästraH Hamnen här i Malmö.

Vill ni läsa mer om min vardag får ni gärna läsa min personliga blogg här och gillar ni mode får ni gärna följa mig på Instagram @mariabusck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *