Mina brudtärnor

Allmänt, Brudfölje |


Hej på er. Det här med brudtärnor är något jag funderat över och ändrat mig många gånger kring. När jag var yngre ville jag ha minst tre stycken men för några månader sedan blev jag mer inne på att bara ha en. Jag hade egentligen bestämt att jag endast skulle ha Mina som jag känt sedan jag gick på gymnasiet i Hudiksvall. Men så en kväll var jag ute med Anna som jag umgås mycket med här i Malmö och då berättade jag för henne att jag skulle ha min barndomsvän Mina som tärna. I samma sekund som jag sa det kände jag att ”Åh jag vill ju ha Anna också!”.

Förra helgen var Mina, som annars bor i Stockholm, och hälsade på här i Malmö och då hade jag planerat så vi alla skulle ses och jag skulle fråga dem båda om de vill vara mina brudtärnor. Jag hade gått all in med rosa goodie bags med bland annat rosa bubbel, choklad och skönhetsprodukter. Det var ett sådant speciellt ögonblick att fråga dem. Jag kom in i köket där de båda satt och delade ut påsarna och vi alla började gråta typ. Vi korkade upp en flaska Champagne och sedan hade jag även bokat bord på en av mina favoritrestauranger, Marie Antoinette, här i Malmö som vi firade lite till på. Sedan gick vi faktiskt tillbaka hit och firade lite till. En helt perfekt kväll!

Det var extra kul att Anna och Mina träffades första gången och de klickade direkt med varandra så vi alla tre kunde ha riktigt kul tillsammans. Ser så fram emot att ha dem vid min sida på mitt bröllop och allt inför det <3.

Vill ni följa mer i min vardag får ni gärna läsa min lifestyleblogg Mariabusck.com och gillar ni mode får ni gärna följa mig på Instagram @mariabusck.

img_3534-scaled-1

img_3535-scaled-1

bbad2776-dab1-456e-b162-0cd3f92255d9-scaled

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *