Vi har bokat fotograf till bröllopet!

Allmänt, Foto |


Hej på er. Hoppas att allt är bra. Nu kan vi checka av en till punkt på vår to do-lista. Vi har bokat fotograf till bröllopet! Jag blev kontaktad av en fotograf här i Skåne nu i sommar som ville fotografera mig och Carl för att bygga upp sin portfolio. Han heter Wojciech Kmiecik (länk till hans Instagram) och direkt när jag såg hans bilder på Instagram kände jag att jag skulle gilla den typen av bilder han tar och sättet han redigerar på. Sådant är ju så viktigt! Jag själv är ju van vid att fotas till min blogg och Instagram men Carl är ju inte lika bekväm framför en kamera så det kändes som en jättebra idé att ha en parfotografering innan själva bröllopet. Lite övning samtidigt som man kan få en bild av hur man faktiskt vill att bröllopsbilderna ska se ut.

Vi bestämde oss för att köra en fotografering en sommarkväll på Skanör strand. Det är så vackert där och vädret var lite mulet men inget regn i alla fall så det var egentligen perfekt fotoväder. Direkt när vi träffade honom fick vi ett jättebra intryck. Han var väldigt lugn och avslappnad och fick även oss att känna oss avslappnade framför kameran. Väldigt trevlig och rolig dessutom! Och bilderna blev verkligen hur fina som helst! Naturliga, romantiska och härliga. De förmedlade en naturlig känsla som vi verkligen gillade.

Vi ska ju gifta oss i Hälsingland som ju är en bra bit upp härifrån Skåne. Men vi gillade faktiskt Wojciech, hans sätt att fotografera och redigeringen av bilderna så mycket så vi har faktiskt bokat honom som vår bröllopsfotograf. Visst blir det lite resekostnader och så men just fotograf känns som något så himla viktigt att det blir rätt så det känns så värt det!

Nedan ser ni några av de bilder han tog på oss. Så fina tycker jag! 🙂

1 2
3
4
5

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *