Första motgången och boende för våra gäster

Boende |


Hej på er. Nu har vi äntligen ordnat boende för våra gäster. Men först tänkte jag berätta om vår första motgång i bröllopsplaneringen. Vi gifter oss på Hofra Bed & Breakfast i Delsbo, Hälsingland. Det ligger ute på landet kan man säga, utan kollektivtrafik i närheten. Vi blev därför glada när vi fick veta att det låg ett vandrarhem med plats för 60+ gäster en kvarts promenad från lokalen. Vi preliminärbokade hela vandrarhemmet direkt, men betalning skulle ske först senare i vår.

För ett par månader sedan får jag ett mail från vandrarhemmet. De har gått i konkurs på grund av de rådande omständigheterna med Corona. Så himla synd och så typiskt. Vi tog det ändå med ro då vi ändå hade god tid på oss att lösa alternativ. Nu är planen att hyra en buss som ska ta våra gäster till och från lokalen med två olika stopp. Vi har nämligen bokat campingstugor i Delsbo och sedan hotell Statt inne i Hudiksvall där vi tänker att många kommer åka hem från.

Så vi fick vår första motgång men kunde ändå lösa det väldigt snabbt och smidigt. Jag är verkligen glad över att vi hittills i planerandet mest njutit. Inget har känts särskilt jobbigt eller stressigt än.Så skönt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *