Vi har bokat DJ!

Musik |


Hej på er. Det går fortsatt framåt och riktigt bra med vår bröllopsplanering tycker jag. Nu håller vi på att titta på dekorationer, frisör, make-upartist med mera. Något vi fått klart nyligen är musik! Efter lite letande har jag och Carl äntligen hittat och bokat en DJ till vårt bröllop. Just musiken och dansgolvet känns som ett väldigt viktigt moment för oss så det känns bra att vi nu har fixat DJ.Vi valde DJ Krille som är en del av DJiNorr som är ett nätverk av olika DJ:s i norra Sverige.

ska%cc%88rmavbild-2020-11-02-kl-10-26-51-1

Såklart är det mycket som är ovisst kring Covid-19 och vi är medvetna om att viruset kan påverka även vårt bröllop nästa år. Samtidigt vill vi utgå från att vi kommer kunna hålla bröllopet för våra 100+ gäster som vi tänkt. Vi tror inte att viruset är helt borta men förhoppningsvis har ett vaccin kommit och vi kommer såklart att ha handsprit, avstånd mellan gäster med mera. Blir det värre kommer vi såklart få tänka om men vi har i alla fall bestämt oss för att genomföra vårt bröllop 17 juli 2021 så får vi se när det närmar sig vilka anpassningar vi behöver göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *