Save the date

Trycksaker |


Hej på er. Idag tänkte jag berätta lite om hur jag och Carl tänkte med våra Save the date-kort. Vi gifter oss 17 juli 2021, alltså mitt i sommaren och semestertider. Därför valde vi att skicka ut våra Save the date tidigt, i början av september i år. Vi använde oss av Min Bröllopssajt där vi har vår Bröllopshemsida. De erbjuder även trycksaker och vi vill gärna ha samma designtema på hemsida och trycksaker då därför kändes det perfekt att välja deras trycksaker-tjänst för Save the date.

Vi har valt eucalyptus på korten då jag alltid gillat de bladen och även vill ha det i min brudbukett. Vi har skickat över hundra Save the date och hoppas att så många som möjligt kommer kunna komma. I dessa tider vet man aldrig hur det kommer att bli men nu valde vi att skicka till alla vi vill ha med på vårt bröllop så det är bara att hoppas att Covid avtar och vaccin finns på plats tills dess.

Det var verkligen en speciell känsla att skapa Save the date korten. Först att designa dem i Min Bröllopssajts tjänst och sedan när vi fick hem korten. Det var mysigt att stoppa dem i kuvert, skriva adresserna och gå och posta dem också. Det kändes stort på något sätt. Vi firade lite på kvällen :).

Nu håller vi tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *