Komma i form till bröllopet

Allmänt |


Hej på er. Jag vill så gärna känna mig som mest bekväm, fin och i mitt livs form på mitt bröllop. Jag har inte tränat regelbundet i mitt vuxna liv men för ett par år sedan när jag fyllt 30 år bestämde jag mig för att jag måste börja träna. 30-årskris kanske? Kände att min kropp bara blev stelare och stelare. Jag började springa 3 km och ökade sedan 1 km varje månad tills jag klarade milen. Idag har klarat milen under timmen och även sprungit halvmaran två gånger.

Sedan har vi styrketräningen. Nu inför bröllopet kände jag att jag gärna ville bygga muskler också. Bli i mitt livs form helt enkelt, både när det kommer till att ha fina tonade muskler och känna mig stark i kroppen. Dock hade jag aldrig styrketränat så jag visste inte hur man gör haha? Så i september förra året bestämde jag mig för att anlita en personlig tränare som kunde få mig på rätt spår. Jag hittade Zara Evasdotter som är PT i Malmö. Vi sågs utomhus i Pildammsparken och hon lärde att träna rätt från grunden och många olika övningar jag kunde göra utomhus med eller utan henne och även hemma. Sedan slog andra vågen av Corona till och vi kunde inte ses. Men det gjorde egentligen inget för vi kunde enkelt kommunicera via appen vi hade från start. Där lägger hon in alla pass, videos på alla övningar och vi kan även chatta med varandra där.

Och hur går det då? Bra får jag nog lov att säga! Jag både känner mig starkare och ser på min kropp att den fått mer muskler. Zara har verkligen utmanat mig och fått mig att förstå att jag kan och klarar mer än jag tror. Och för varje gång jag gör en övning känns det lite lättare. Känner att jag är på väg att känna mig som jag vill på den stora dagen. Ni hittar Zara på Instagram här: @zara.evasdotter 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *