Bröllopsplanering i dessa tider

Allmänt |


vad betyder bröllop för mig?

Den här helgen har vi spenderat på hemmaplan. Vi har planerat en hel del för bröllopet. I den mån det nu går att planera.

Jag måste erkänna att jag lyckats hålla mig väldigt positiv men nu börjar det kännas att 17 juli närmar sig och att man kanske måste tänka ut någon slags plan B och plan C. Samtidigt ser statistiken bra ut, bättre än förra året och då hade det ju funkat med bröllop i juli. Jag hoppas fortfarande men nu behöver vi börja tänka lite praktiskt också…

Jag hade i alla fall avstämning med vår bröllopskoordinator Linn för några dagar sedan. Vi gick igenom checklistan och det börjar se bra ut även om det finns vissa punkter vi kanske ligger lite efter med. Men vissa grejer tycker jag och Carl är mindre viktiga än andra som planerar bröllop kan jag tänka mig. Kändes ändå bra efter samtalet och man fick också lite extra motivation att ta tag i lite saker :).

Jag och Linn pratade även om körschemat och där fick jag bra hjälp med vissa detaljer. Vissa saker hade jag inte alls tänkt på. T.ex hur ska jag hinna kissa under dagen? Haha. Kan ju vara bra att inte vara jättekissnödig under vigselceremonin ;). Sen.. när ska jag hinna äta frukost och lunch? Kan vara bra att inte vara jättehungrig. Många bra råd och tankar och en del kvar att planera för helt enkelt. Ni kan läsa mer om Linn på hennes hemsida där hon även har en grym bröllopsblogg. Spana gärna in Linns Instagram också där hon tipsar och inspirerar om bröllop: L Wedding & Event.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *