Mot perfekt hy till bröllopet

Okategoriserade |


I måndags besökte jag Terese på Kräm Hudvårdsstudio för en ansiktsbehandling. Jag går dit regelbundet för att min hy ska bli så bra som möjligt till bröllopet i sommar. Är det några som kan fixa det är det Terese och Sofia på Kräm. Vilka proffs!

Jag låter Terese helt bestämma vilken behandling som ska göras vid mina besök hos dem. Hon inleder alltid med att analysera min hud, både för att se hur den utvecklats sedan jag börjat gå till dem och för att bestämma vilken behandling som passar bäst. Den här gången blev det en Dermaquest C Infusion peel med avslutande retinol 4%. Behandlingen är perfekt för att få maxad lyster och fräschör – precis vad jag vill ha nu inför vår och sommar, och mitt bröllop såklart!

Peelingen var väldigt behaglig och min hy fick en riktig energiboost. Efter peelingen fick min hy då även retinol som jag nog aldrig testat innan men hört mycket om. Känns som något alla hudvårdsnördar gillar så var riktigt spännande att testa. Och att den är så gul i färgen när den kommer som en ren produkt och inte utblandad med andra ingredienser. Min hy mådde mycket bra efter behandlingen, gick från salongen med ett härligt glow. Terese sa att min hy kunde börja flagna lite nu några dagar efteråt och idag har jag faktiskt gjort det litegrann. Det är helt normalt.

Älskar att besöka Kräm, en så rogivande miljö och min hy har verkligen blivit bättre sedan jag började med behandlingarna hos Kräm samt produkter från Dermaquest som de rekommenderade för min hy. Är ni intresserade av att göra behandlingar hos Kräm hittar ni utbudet och kan boka tid via Bokadirekt.

Ha en underbar kväll fina ni!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *