Förberedelser skönhet

Allmänt, Hår och make up |


Hej på er. Tänk att det nu är mindre än en månad kvar till vårt bröllop! Man börjar bli nervös men också väldigt redo. Kommer att bli hur bra som helst! Nu är det en hel del förberedelser när det kommer till skönhet för mig. Igår var jag till frisören Amanda på Larsson & Lange för sista gången innan bröllopet för att klippa, slinga och sätta om extensions. Nöjd med min mellanlånga frisyr!

Igår var jag och gjorde lash lift på Kräm Hudvårdsstudio, även det blev jag så nöjd med! Vill inte ha påbyggda fransar eller lösögonfransar och med lash lift tycker jag inte det behövs heller. Jag har även gjort tandblekning hos Beauty Zone och ska på återbesök där och göra en sista touch up snart. Sen är det även ansiktsbehandling och vaxning inbokat. Mycket skönhetsfix helt enkelt!

På fredag gifter sig min bästa vän och jag ska vara tärna. Tänk att vi gifter oss så tätt inpå varandra, så roligt. Ser verkligen fram emot deras midsommarbröllop <3.

I övrigt känns det som att vi har mycket på plats. Vi behöver göra bordsplacering (för två dagar), stämma av det sista med våra leverantörer och körschemat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *