Mini honeymoon i fjällen

Okategoriserade |


Hej på er. Jag inväntar fortfarande alla bröllopsbilder från fotografen. Så snart jag fått dem kommer jag berätta mer ingående, med bilder, hur vår bröllopshelg blev (magisk!). Tänkte under tiden börja baklänges och dela bilder från min och Carls mini honeymoon i fjällen, i Ljungdalen i Härjedalen där mina föräldrar har en stuga. Det var verkligen supermysigt. Perfekt att vara där en vecka bara jag och Carl och landa i allt med bröllopet.

Vi åkte på måndagskvällen efter bröllopshelgen och vi fick verkligen fantastiska dagar i fjällen. Vädret skiftade lite men de dagar vi vandrade hade vi vädret med oss. Vi har sett en massa renar och även älgar. Vi har tältat och lagat mat på stormkök. Vi har badat och fiskat. Vi har vandrat och klättrat upp för ett typ stup (ja, jag var livrädd men det gick bra). Framför allt har vi umgåtts bara vi två och druckit goda viner (rött och Champagne), ätit god mat och njutit av första veckan som gifta.

En av dagarna åkte vi till Funäsdalen för en finare middag. Tänkte skriva ett separat inlägg om det senare.

Vi gjorde tre vandringar varav en med övernattning. Det jag uppskattar med att vara i de trakterna i fjällen vi var i är att det inte alls är mycket folk där. På våra vandringar träffade vi max 3 sällskap, ofta inga alls.

Känner att vår vecka i fjällen bäst kan sammanfattas och beskrivas i bilder så här kommer en drös. Vilken vecka <3. Minne för livet!

























Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *