Vår bröllopsmiddag – fredag

Okategoriserade |


Hej fina. Nu tänkte jag skriva lite om vårt tvådagarsbröllop som vi höll 16-17 juli. Eller idag tänkte jag berätta om fredagen. Vi valde att dela upp själva bröllopsmiddagen på två dagar på grund av rådande restriktioner. Vi bjöd in 50 släktingar på fredagens bröllopsmiddag. Det var släkt på både min och Carls sida och vi var hemma hos mina föräldrar på gården där jag växte upp. Det var fint väder – varmt! – och kvällen började kl 17 med mingel i trädgården.

Det var så kul att träffa alla, många var det verkligen längesedan jag träffade. Brudföljet var med även denna kväll. Vi hade inte fotografen denna kväll men Carls bror Albin Wiklund har tagit nedan bilder :). Alla som var med under kvällen och tog bilder får gärna skicka till mig :).

Vad hände mer denna kväll då? Efter att jag och Carl hälsat välkommen berättade pappa om Ol-Jansgården som de bor bo. Den har funnits i vår släkt i flera generationer och det finns en del intressanta historier från förr. Senare under kvällen återskapade vi fotot pappa berättade kring. Kul!

På själva middagen satt vi i portlidret som vi inrett med vita dukar, brudslöja, spets och annat som passar in för den moderna lantliga stilen. Maten stod Peter Brolin Gastronomi för både fredagen och lördagen. Denna kväll var det i bufféform, så gott!

Det blev många fina tal, mina tärnor Anna och Mina höll i skoleken och sen blev det en massa dans även denna kväll. Planen var först att jag och Carl skulle lägga oss klockan tolv men det var för roligt så festen höll på till halv två även denna kväll. Så kul middag och fest med familj och släkt! Stort tack till alla som var med <3.

Min vita klänning jag bar denna kväll kommer från By Malina (finns här). Ha en underbar dag!


Anna dekorerar

Team Bride

Min fina brudbukett från Gröna Bönan Hudiksvall


Fotot vi återskapade


Dans, dans, dans


Ett försök till vals 😀

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *