Hår och make up – bröllopsmorgon med mina tärnor

Hår och make up |


Hej fina. Nu kände jag att det var dags för ett inlägg om bröllopet. Idag tänkte jag berätta om bröllopsmorgonen, när jag och mina tärnor Mina och Anna var hos salongen Style it Hudiksvall för att få hår och make up fixat till bröllopet. Jag måste erkänna att vi alla tre kände oss lite bakis från fredagsfesten men det var enkelt att ladda om såklart.

Vi kom till salong Style it Hudiksvall tidigt på morgonen. Vi hade på oss våra Bride och Bride Crew morgonrockar. Älskar att jag köpte dom, jag är ju så girly med sådant haha. Victoria och Paulina hade verkligen fixat fint i salongen. Vi var helt själva i salongen hela förmiddagen och de hade ordnat bubbel, jordgubbar och choklad till oss. Så fint verkligen. Anna fixade även med sig frukostmackor till oss från hotellet. Frisören Paulina började med att Annas hår och jag blev sminkad av make up-artisten Victoria.

Nöjd med hår och make up

Måste säga att min frisyr blev exakt som jag ville ha den. Jag hade varit där några dagar tidigare för provuppsättning och provsmink och nu på dagen blev det precis som jag ville. Även Mina och Anna blev så himla vackra! Jag är verkligen glad för stunden vi hade där på salongen tillsammans. Vi kunde ta det lugnt och tagga till tillsammans. Vi hann prata mycket, fotografera mycket. Vår fotograf Wojciech var på plats från tiotiden och hann fota mer proffsbilder på slutet. De flesta av bilderna nedan har han tagit.

Jag kan verkligen rekommendera Salong Style it i Hudiksvall för att fixa hår och make up till bröllopet. De lyssnade verkligen på oss och fixade så fint för oss i salongen så vi fick vår drömmorgon tillsammans.

Morgonrockarna kommer från Bubbleroom. Min brudklänning kommer från By Malina Bridal, köpt på Bröllopsbruket i Malmö (second hand). Mina smycken kommer från Caroline Svedbom Bridal. Mina skor kommer från Manolo Blahnik. Min slöja kommer från Skräddarhuset.

Albin kom och hämtade Anna och Mina när vi var klara och vår fotograf körde mot mina föräldrars gård där jag och Carl hade vår first look fotografering.

 

Bilder: Hår och make up på Style it Hudiksvall














Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *