Välkomna till oss

Ola och Matina |


Hej alla kära läsare och välkomna till oss.

Här kommer ni att få följa mig, Matina och min fästman Ola på vägen mot vårt drömbröllop. Vi är bosatta i skärgårdsstaden Vaxholm, och har tillsammans våran son Vince, på snart 1 år.

Jag är tidigare dansare och frisör men just nu mammaledig och studerar till undersköterska. Ja, full rulle och mycket på samma gång. Ola jobbar just nu på en byrå som redovisningskonsult. Däremellan är vi vår lilla familj och har siktet inställt på bröllopet.

Mina tankar om bloggen: Jag ser bloggen som ett sätt att kunna inspirera andra men också som ett användbart redskap för oss. Ibland när jag tycker något är ”luddigt”, känns det bättre att skriva ner det eftersom att tanken oftast blir klarare då. Jag tror därför att bloggen kommer kunna hjälpa oss att lättare ta beslut kring allt vi kan tänkas stöta på.

Vad ni har att förvänta er: Ni kommer att få lära känna oss som familj och läsa om allt från planering till tankar, hur det är att vara ett ungt par som vill knyta samman det traditionella med våra personligheter och nytänkande. Vi älskar att komma på egna lösningar och göra allt så personligt som möjligt.

Till sist vill jag bara säga hur taggad jag är för att börja blogga här varje vecka tills att vi säger JA till varandra!

Kram, Matina 💗

Foto: Katherine Tkach Persson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *